28 Haziran 2013 Cuma

Bazen İşler Boka Sarar

Tabi ya..

Bazen işler boka sarar... Bence böyle zamanlarda yapılacak en güzel hareket işleri iyice berbat hale getirmektir.. Durumu 3 aşama halinde aktarayım, müsaadenizle..

1. Aşama : Henüz her şeyin bitmemiş olduğunu düşündüren aşamadır. Taktik değiştirerek kazanacağını düşünürsün. Aslında sadece düşünürsün.. Genelde sonuç değişmez, sen şekilden şekile girdiğinle kalırsın.

2. Aşama : Ooof... Allah Baba düşmanımın başına vermesin.. Uykuları kaçırır maazAllah... Bu noktada durum nettir.. Reelde gidilecek hiç bir yol, açılacak hiç bir kapı kalmamıştır. Bi anda iç sesler hortlar.. Yapılabilecek veya söylenebilecek her türlü şey zihninde farklı varyasyonlarıyla canlanır.. Her birinde ayrı canın sıkılır.. Yapılacak çok şey varken!! o an hiçbirisinin aklına gelmemiş olması vicdanını aklını kemiriiiir durur.. Uykusuzluk, agresiflik, nemrutluk kol gezer bünyede..

3. Aşama : En kral aşamadır. Öyle boktan şeyler yaşamışsındır ki, her şeyin bitmiş olması üzüntüden çok ferahlık verir... Biraz deliliğe çalma halidir zaten... Güldürür adamı.. Güldürür ama Candan Erçetin gibi güldürür.. Hani onun ağzının yamukluğundan bi taraf kulaklara varıyorken bi taraf sabit kalır ya.. Normal insanın o hale gelmesi 3. Aşama sonrasıdır işte.. Azcık sıyırmış şekilde bi tarafın güler, diğer tarafın acı çeker.

Yazıma bir şarkı sözüyle son veriyorum. "Tanrımm kuullarııııınıı sen affetsen ben affetmemm"

Şey, bu berbat yazıyı okuduktan sonra ( okuyan olursa tabi! ) canı sıkılanlar ve bana acayip uyuz olanlar için geliyor bu şarkı:






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder