17 Nisan 2013 Çarşamba

Ezgi Özcan Kuralları!!! :)

Ezgi - Gözde
Bu sabah uyandığımda "Dostluk" ve "Arkadaşlık" kavramları üzerine kafa yormam gerekti... Sonuçta şöyle bir karara vardım:

Dostluk dediğin şey daha ilk saniyede başlıyor.. Böyle daha ilk gördüğün an kan kaynayıveriyor... Bir de içten bi his bi ses ( Hani içimizde organlar falan var tamam da; et, kemik ve kan dışında ruh yada his her neyse işte bilirsiniz ya ) haaah.. bundan sana zarar gelmez der ya.. Dostu olanlar hatırlayacaktır mutlaka vardır böyle bi anları..

Arkadaşlık dediğinse zamanla gelişen bir durumdur.. Aslında yalnızlığa inat, bir kabulleniştir.. Kendiliğindenlik   barındırmaz bence içinde.. Tahammül sınırların el verdiğince zaman geçirmektir..

Halbuki dostunla zamanı anlamazsın bile.. Olaylar karşısında; hiç bir söze gerek kalmaksızın bir bakışınla tüm fikir alış verişini yapıp konuyu sonlandırırsın.. En kötü durumlarda bile; bu sessiz paylaşımın moral olur.. Gülümsersin... Bu kadar iyi anlaşılabildiğine sevinçtir bu... İçten hissedersin, yalnız olmadığını...

Artık o kişi o kadar benimsenir ki; bi süre sonra aranıza ne insanlar, ne mesafeler, ne insanlık halleri girer...Normaldir bu.. Çünkü işin içinde zoraki kan bağı yoktur.. Bilinçli bir seviştir bu.. Tercihtir..

Bugün sevgili Dostum Gözde'nin doğum günü.. Aramızda mesafeler var.. Ama her daim kalbim, aklım, fikrim kendisinin yanında... Bu yazıyı Gözde'ye ithaf etmek istiyorum...

İyi ki varsın, iyi ki hayatımdasın Sevgili Dostum.. Yüzün gibi, kalbin gibi güzel bir ömrün olsun...

Bu yazımı da yine bir şarkıyla sonlandırmak isterim..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder