29 Ağustos 2012 Çarşamba

Kızlar kızlar gelem miii :)

Herkesee kucakk dolusu selaaammm :):):)

Başlıktan da anlaşılacağı üzere, bugün kız kıza günüydü...

Daha sabah gözümü açar açmaz Bursa'ya gitmeliyim dedim.. Kalktım hemen Derya'yı aradım.. Demek o da çok bunalmış olacak ki, fazla ısrar etmeme gerek kalmadan önerimi kabul etti..Saat 1 gibi yola çıkarız dedik.. Konuştuğumuzda saat 10'u biraz geçiyordu...

Aslında rahat rahat hazırlanmak için yeterince vakit vardı ama herkesin son zamanlarda dilinde dolaşan şu Pucca'nın yazdığı kitabı okumaya başlamıştım.. Kitap sarınca hazırlanmak yerine son ana kadar okumayı seçtim ve Derya'yı biraz bekletmiş oldum.. Ama olsun, çok zaman harcamadan da istediğim kadar bakımlı olabilmiştim :P

Yola koyulduk... Tam 1 saat süren korkunç bir otobüs yolculuğu yaptık ( 4 yıl boyunca devam eden Gemlik - Bursa seferlerinden sonra, nadirde olsa bu mesafeyi almak deyim yerindeyse nefesimi kesiyor )

Whopper Junior Menu :)
Sonunda Kent Meydanı AVM'ye geldik.. Çok uzuuun ve yorucu bir gün olacağı baştan belli olduğu için önce hemen bişeyler yedik.. Malum, aç ayı oynamaz derler :) Hele bir de alışveriş için mağazalar gezilecekse, yemek yemek bir yerde zaruri ihtiyaca dönüşüyor :) Nede olsa yüksek efor sarf ediyoruz :))))

Yemeğimizi yedikten sonra hemen kendimizi mağazalara attık.. Etekler, ayakkabılar, çantalar, gözlükler.. Gören der ki bu kızlar bir tır dolusu parayla gelmiş, Kent Meydanı'nı satın alacaklar :) Halbuki ikimizin de cebinde 10.-TL nakit vardı yola çıkarken, 5'ini BUKART'a bağladık, kalanıyla da şehir içinde ulaşımı karşılayacağız :) Ama durum o kadarda vahim değildi.. Ceplerimizde, sonradan ödemelerini nasıl yapacağımız hakkında hiçbir fikrimiz olmayan kredi kartlarımız vardı nede olsa.. Eğer bişeyi çok beğenirsek alırdık.. Canımızdan kıymetli miydi :)

Neyse ki kooskoca Kent Meydanı'nda kendimize alacak birşey bulamamıştık ve kendimizi Bursa'mızın bir diğer alış-veriş merkezi olan Zafer Plaza'ya attık..Plazanın bizim için 2 önemli anlamı vardı.. 1. si Kent Meydanı'nda bulunmayan bi kaç mağazayı daha gezmek, 2. si de Makbule ile buluşmak.. Makbule ile buluşana kadar, 3 giyim mağazası, 1 aksesuar mağazası, 1 iç giyim mağazası, 1 kozmetik mağazası gezilmiş ve gerekli olan ihtiyaçlar giderilmişti.. Kredi kartındaki borç büyüyor, limitse iyice küçülüyordu.. Ama mutluyduk.. Yok yok aslında mutlu da değildik de hani eğer beğendiklerimizi almasaydık o zaman kesin mutsuz olurduk.. Alınca teselli bulduk :)




Alışverişimiz bitince Makbule ile buluşma adresimiz olan Starbucks'a gittik..






Mayk ve Ezgi :)



Makbule yani Nam'ı diğer Mayk en köşe masayı kapmıştı :) Bildiğime emin olduğum bir şey vardı ki, iki kadının bir araya gelmesinden daha tehlikeli birşey varsa o da üç kadının bir araya gelmesiydi :)





Ezgi ve Derya :)



Biraz hasret giderdikten sonra cadı kazanını kaynatmaya başladık.. Çorbanın içinde eski sevgililerden tut, yeni flörtlere, iş ortamındaki kılçıklardan tut ev ortamındaki gerginliklere, makyaj malzemelerine artık aklınıza daha ne gelirse...



Derken beklenen telefon geldi !!! Evet.. Üç'ken Beş olacaktık :) Ekibin diğer iki üyesiyle buluşmak üzere yola koyulduk.. Yeni buluşma mekanımız Tabipler Lokaliydi.. Biz mekana vardığımızda Sevgili Berceste ve Gülşah, duvar dibinde güzel bir masada yerlerini almış biralarını yudumluyorlardı bile :) Kısa süren bir sarılma, öpüşme faslından hemen sonra burada da hemen derin bir sohbetin içinde buluverdik kendimizi.. Normalde gayet ciddi ve belli bir yaşın üstündeki kişilerin tercih ettiği Lokalin dört bir yanında çınlayan şen kahkahalarımızla mekana adeta bir canlılık gelmişti :)

Soldan Sağa; Ayakta Duran Tombul Ezgi, Turuncu Saçlı - Badem Gözlü - Marjinal Gülşah, Sarışın - Okyanus Gözlü Makbule ( Mayk ), Esmer Dilber - Gözlüklü - Taş Bebek Berceste, Kavruk Tenli - Fit - Hatun Kişi Derya :)

Evet, kızlarla hep birlikte olduğumuz masada konuşulanlar ile ilgili ser verip sır vermem :) Ama yazıma oldukça manidar bir şarkıyla son vermek istiyorum...

Ve bir de iyi ki varsınız çılgın hatunlar topluluğu :)


Herkese iyi gecelerrrr :):):)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder