15 Kasım 2012 Perşembe

Memeler Baş Kaldırmış!!!

Selam,

Bu yazım +18 içeriğe sahip olup, küçüklerin okumaması falan filan...

Dün akşam yürüyüşe çıktığımızda, bugün için Derya'nın izin günü olduğunu konuşmuştuk... Bende gecenin birinde bi heyecan telefona sarıldım.. Deryaaa yarın hamama gidekkk..

Plan yapılmıştı.. Hem hafta içi gidecektik.. Kesin sakin olurdu..Gemliğin en nezih hamamında keyif yapacaktık..

Bilindiği üzere bu Türk Hamamı olayı dünyaca ünlü olup, Turizm Bakanlığının her yıl hazırladığı kısa filmlerde de yanda görmüş olduğunuz gibi peştemalli, sarışın- esmer afetler boy ölçüşmektedir..

Bu noktada bende bir meramımi dile getirmek isterim ki : Yandaki fotoğraf falan külliyen YALAAANNNN...

Nerde beyaz don giymiş, memeleri kum torbaları gibi göbeğine düşmüş nineler? Nerde apartman boy göbeğe sahip, üzerinde kıldan kazakla dünyaya gelmiş amcalar ?

Artık o gariban turistleri, daha önce hiç hamam yüzü görmemiş genç dimağları kandırmayı bi kenara bırakın, olmuyor böyle!!

Derya ile Ezgi
Neyse biz iki genç kız, bikinilerimizi giymiş hamamın yolunu tuttuk.. Güzelce soyunma kabininde havlularımızı sarındık, bi de fotoğraf çekinip anımızı ölümsüzleştirelim dedik..

Tabi bu fotoğraf "çıplak" gerçeklerle yüzleşmemizden çok kısa süre önce çekilmişti..

Hamamdan içeri girince kocaman havuzu gördük ilk önce içeride kimse yoktu ama sesler geliyordu.. Havuz dışında 2 ayrı hamam vardı içeride..

İlk odanın içine bakınca bi an içimden bi coşku yükseldi..


İbrahim Abiden "Dam Üstünde Un Eler, Tombul Tombul Memeler" şarkısını çalarak o teyzelerle halaya kalkmak arzusu içinde yüzerken buldum kendimi.. Nereye kafamı çevirsem; ıslak beyaz dondan göz kırpan popolar, Havva'nın Yaprağı misali edep yerlerini sarkmak suretiyle örtmüş göbekler,  yer çekimiyle olan savaşta yenik düşmüş bir o yana bir bu yana düşmüş memeler...

Son anda attık kendimizi diğer odaya, tek başına sabunlanan yarı sarkık teyzemizin yanına.. Hemen oturacağımız kurnaları temizleyip başladık, beyaz kalıp Hacı Şakir sabunla sabunlanmaya.. ( Deneyimli teyzelerden aldığımız bilgiye göre kiri daha iyi çıkartıyormuş :) ) Yıkanma işimiz bitince de Aslan Ağzından akan sıcak suyla dolu havuza attık kendimizi.. Yüzdük.. Yüzerken de Teyzeleri çekiştirdik. On dakika sonra sanki az önce çıplak teyzelere uzaylı gibi bakan biz değilmişiz gibi, Allaaaah bir muhabbete sardık ki sormayın gitsin.. Hatta en son Derya'yı "Teyzecim oğullarınız var mı, biz bekarız" falan derken buldum :):):)

Para verip hamama geldik ya :) illa suyunu çıkaracağız... Defalarca sabunlanıp yıkandık.. Sonra da keseci teyzemize kese yaptırdık.. En son çıkarken de 40 tas su dökündük :) Pür-i Pak vaziyette soyunma odasına geçtiğimizde koskocaman hamamda bi ikimizin kaldığını farkettik.. 5 saat yıkanmıştık :) Bir sonra ay yeniden hamama gitmeyi kararlaştırarak mekandan ayrıldık..

Ben bu yazımı beyaz donuyla hamama giren teyzelerime ithaf etmek istiyorum.. Yaşasın beyaz don giyme özgürlüğü.. Yaşasın memeler....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder